Balapan Turnamén Insane G-Loot Valorant Parla Esports Ngingetkeun Urang Naon Waralaba Nyedot

Ngobrol ngeunaan olahraga. Dupi anjeun kantos ngadéngé aranjeunna? Kuring henteu, sareng kuring rada wawuh sareng pamandangan esports Valorant Éropa. Nya, naha anjeun sahenteuna terang yén dina sabtu minggu tim Turki ngagaduhan jalan-jalan dina turnamen G-Loot Valorant Clash anu ngahijikeun sakumpulan tim anu pangsaéna? Tétéla, aranjeunna meunang ampir sagalana, heureut kalah ka Navi dina grand final nu spanned sadayana lima peta.

Leres, éta Navi, tilas daptar FunPlus Phoenix anu ayeuna kalebet superstar Mehmet "cNed" İpek. Pikeun ngahontal Grand Finals, Parla ogé ngéléhkeun Tim Divinity (anu ngéléhkeun FUT dina babak saméméhna) jeung Giants sapanjang jalan, nu signifikan nunjukkeun yen FUT na Giants mangrupakeun organisasi franchise VCT 2023. Teu goréng pikeun loba non-namer. , tur éta ampir malah leuwih. Anjeunna ngan ukur hiji kartu tina meunang balapan dongéng pikeun meunang sakabéh turnamén sareng turun dina sajarah salaku carita esports pikeun umur.

Kasuksésan Parla patut dirayakeun, tapi alesan nyata kuring nyauran éta perhatian nyaéta pikeun nyorot kanyataan anu sobering anu urang sadayana nyanghareupan salaku fans esports Valorant. dina 2023, urang bakal dicabut tina dongeng sapertos ka hareup.

Valorant Champions Tour 2023 moal gaduh carita kartu liarSumber gambar: Riot Games VCT

Upami anjeun terang ngeunaan francais, maka anjeun parantos aya dina halaman anu sami ngeunaan cara Valorant esports maju, tapi pikeun anu henteu, kuring bakal ngémutan deui. 2023 nandaan jaman anyar pikeun pamandangan esports Valorant nalika transisi tina sirkuit kabuka ka sirkuit waralaba. Ngan 30 organisasi esports anu Riot Games dipilih sacara pribadi pikeun ngiringan program pasanganna bakal bersaing dina tingkat luhur Valorant ka hareup (kalebet Loud ti Brazil, gambar di luhur).

Taun hareup, moal aya deui kartu liar sapertos baheula. Anjeun moal ningali, sebutkeun, Parla Esports kaluar tina nowhere ngéléhkeun sababaraha tim pangalusna di dunya; Leungitkeun dinten-dinten Diwangun Ku Pamaén ngaleungitkeun Sentinel anu kuat dina kualifikasi terbuka sapertos anu dilakukeun dina taun 2021. Sakali tim diwaralabakeun, éta waé: aranjeunna salawasna dijamin tempat di tingkat 1 adegan Valorant. , sareng moal pernah tiasa janten relegated (iwal aya hiji breach kaduga tina kontrak).

Ayeuna, éta patut disebatkeun yén aya seueur hal anu saé anu aya dina waralaba. Sakumaha anu kuring terangkeun dina tulisan anu lengkep ngeunaan waralaba, ieu nyayogikeun stabilitas pikeun pamandangan esports pikeun mekar di hareup. Henteu aya patarosan ogé yén Riot Games pantes nampi jumlah kiridit anu ageung pikeun pendekatan pamikiran majuna kana waralaba, kalebet sistem promosi pikeun tim tingkat 2 sareng kanyataan yén aranjeunna leres-leres mayar tim mitra tinimbang pamaén individu. aub.

Hanjakalna, teu aya anu ngarobih kanyataan yén urang bakal leungit prestasi sapertos Parla Esports anu ngamajukeun sistem open-loop. Anjeun moal ningali tim anu berbakat sareng kerja keras anu nyerang kana pamandangan sapertos kieu dina pamandangan Tier 1 Valorant, sareng éta hanjelu. Ieu mangrupikeun jinis carita anu maénkeun peran anu ageung dina naon anu ngajadikeun esports seru, atanapi olahraga naon waé pikeun masalah éta. Everybody mikanyaah hiji underdog; sarerea resep ngagungkeun kasuksésan anu teu disangka-sangka sareng prestasi jalma-jalma anu kerja keras sareng nampi ganjaran. Liga waralaba henteu leres-leres ngijinkeun éta sareng henteu ngamajukeun meritokrasi.

Valorant Champions Tour 2023 moal gaduh carita kartu liarSumber gambar: Riot Games VCT

Tangtosna, bakal aya anu ngagungkeun taun payun. Aya roster super anyar anu kabentuk, sadayana kapribadian énggal, sareng aya organisasi esports énggal anu aub dina VCT 2023. Sareng leres ogé yén tim Tier 2 Ascension gaduh cara pikeun promosi, sakumaha anu kuring nyarios di luhur; kumaha oge, eta mangrupakeun prosés consuming waktu. prosés sarta ngan ngeunaan sarua ngabogaan potensi pikeun tim acak buka berserk sarta luncat kawas anjeun bisa nempo dina sirkuit kabuka.

Waktos bakal nyarios upami mangpaat naon anu dijanjikeun ku waralaba pikeun Valorant esports mangrupikeun trade-off anu pantes pikeun ngirangan integritas kalapa tina pamandangan Tier 1. Kuring curiga yén éta bakal ngabuktikeun kasus éta; Barina ogé, urang hoyong esports Valorant diteruskeun ka hareup, sanés? Masih, kuring pasti bakal sono kana faktor wildcard anu nyiptakeun sihir sapertos Parla Esports 'G-Loot Clash, sareng kuring yakin kuring moal ngan hiji-hijina.

[Ad_2]

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *