Naha deal iPad Pro Cyber ​​​​Monday ieu tungtungna ngadorong kuring? Hemat $100 ieu dina iPad Mini tiasa ngabantosan anjeun

Sanaos kuring damel pikeun situs Apple, kuring henteu gaduh iPad. Kuring geus dipaké loba, sarta kuring resep layar badag maranéhanana sarta prosesor kuat. Tapi kuring henteu pernah buru-buru mésér. Kuring geus dibikeun sababaraha pamikiran serius sababaraha kali salila sababaraha taun, tapi kuring teu acan meunang hiji dina kantong kuring. Ieu $ 100 tabungan dina iPad Mini boga kuring, abdi gé ngaku, pisan cocoba pikeun pencét tombol meuli, sarta meureun anjeun kedah parios deui kaluar.

Kami ayeuna nuju di jero Cyber ​​​​Monday, sareng masih aya sababaraha tawaran hébat di luar sareng tawaran iPad Cyber ​​​​Monday pangsaéna.

Abdi ngagaleuh Mini iPad kanggo potongan $100?

Janten, naha kasus éta mangaruhan kuring? Barina ogé, éta mangrupikeun tabungan anu ageung pikeun hardware anu saé.

No.

Kuring masih bade buka tanpa iPad nepi ka kuring ngarasa kawas harga jeung kabutuhan leuwih saluyu, lajeng abdi gé dieunakeun hiji kana saku kuring. Pikeun ayeuna mah, kuring bakal neruskeun maca komik fisik kuring sareng nonton Netflix dina laptop kuring.

Naha éta hartosna anjeun henteu kedah mésér iPad Mini dina harga ieu? Leres pisan henteu, éta masih mangrupikeun tawaran anu saé dina salah sahiji iPad anu pangsaéna. Ieu cukup leutik pikeun nyocogkeun dina sagala kantong anjeun milih, sarta detil yén layar leutik bisa baranahan kudu ditempo dipercaya. Ogé patut eta dina harga ieu.

Anjeun ogé bakal hoyong kéngingkeun salah sahiji kasus iPad Mini anu pangsaéna pikeun mastikeun éta henteu goresan nalika nyabak kantong anjeun.

poéna iPad Mini pangalusna dinten ieu

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *