WhatsApp mimiti ngaluncurkeun fitur Message Yourself

WhatsApp ayeuna ngaluncurkeun fitur Message Yourself pikeun pangguna ios sareng Android. Fitur éta mimitina bagian tina tés béta anu ayeuna sayogi pikeun sadayana.

WhatsApp mimiti ngaluncurkeun fitur Message Yourself

Message Yourself mangrupikeun fitur anu ngamungkinkeun anjeun, dina harti, ngirim pesen ka diri anjeun. Ieu mangrupikeun obrolan anu ngan katingali sareng tiasa diaksés ku anjeun sareng anjeun tiasa ngeposkeun di dinya sapertos obrolan anu sanés. Ieu tiasa dianggo pikeun nyerat catetan penting pikeun diri anjeun, nyimpen tautan wéb, atanapi ngaunduh dokumén sareng mémo sora.

Fitur ieu sayogi dina platform sanés, kalebet Telegram, anu parantos ngagaduhan ti saprak diluncurkeun. WhatsApp ngan ukur ngamimitian nguji fitur ieu sacara umum dina Oktober. Sababaraha pamaké geus junun circumvent henteuna anjeun nu geus kaliwat ku nyieun grup lajeng miceun anggota lianna pikeun dasarna nyieun obrolan pribadi pikeun diri.

Fitur éta henteu sayogi pikeun diuji dina waktos nyerat, tapi kedah sayogi dina minggu-minggu anu bakal datang.

Cai mancur

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *